kr??anin Split

krST

Jer Bog tako uzljubi svijet te dade Sina svojega jedinoro?enoga da svaki koji vjeruje u njega ne propadne, nego ima ?ivot vje?ni. (Ivan 3:16)

Blog

I pitam se sta ako se zaista vrati

Posted by Dani on September 21, 2014 at 4:40 PM

Da to je moje pitanje. Šta ako se zaista vrati Gospodin?

Šta će biti sa onima koji se nisu njemu obratili, koji mu ne vjeruju ili mu nisu pokušali vjerovati? Dragi Isuse pozovi ih. Pozovi ih u svoje Kraljevstvo, molim Te iz sveg srca. Pozovi sve one za koje sam molio i koji su mi u molitvi stalno. Pozovi i one na koje ne mislim jer nisam moćan da poznajem ono što ti znaš unaprijed Kriste Isuse.

Dragi moj Isuse Ti si znao svaki dan i minutu mog života i znaš unaprijed što će biti i meni otkrivaš kao što si mi i rekao da nisam spreman za sve što mi imaš za reći. Teško je shvatiti moje buncanje u snovima ili ono kad si mi otkrio smrt nekih i da je tvoja riječ i misao Istina i da držiš ključeve Života i Smrti u rukama. U onaj dan Ti ćeš Kriste odvojiti koze od ovaca, odvojit ćeš neposlušne od onih koji slušaju Tvoju Riječ i koji su spremni napustiti grijeh. Grešna je i moja misao no borim se s Adamom u sebi i zato mi Isuse otpusti lance zatočeništva onog kome je dana zemlja u posjed dok ga ne zbaciš zauvijek i pošalješ u sumporno jezero gdje je škrgut zuba i gdje idu oni koji nisu slušali Tvoje riječi.

Kriste kad se vratiš a znam da hoćeš uskoro želim Ti reći da si moj Kralj i da je Tvoja Riječ neopisivo i neizrecivo Točna!


Tvoj Danijel

Categories: None

Post a Comment

Oops!

Oops, you forgot something.

Oops!

The words you entered did not match the given text. Please try again.

Already a member? Sign In

0 Comments